Πώληση Σοφίτα, Cape Town, Western Cape, Νότιος Αφρική, City Bowl

Πώληση - Cod. 26910

  • Τύπος: Σοφίτα
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Όμορφη, σε εξαιρετική τοποθεσία Δυάρι Ρετιρέ με υπέροχη θέα στη CBD. Καθώς περνάτε σ 'αυτό το ακίνητο σας υποδεχτεί με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή σε όλο το μήκος του διαμερίσματος που πλαισιώνουν αρμονικά το Table Mountain και Lions Head. Μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άποψη παγκόσμιας κλάσης από την επεκτατική ιδιωτική βεράντα. Το διαμέρισμα διαθέτει ενιαίο σαλόνι με ένα ευρύχωρο σαλόνι που οδηγεί στην ταράτσα, τραπεζαρία και πλήρως ολοκληρωμένη κουζίνα. Το υπνοδωμάτιο σουίτα στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκεται στο πίσω μέρος του ακινήτου με θέα στην πόλη. Ιδιωτικό μπάνιο με ντους, αποδυτήρια, εντοιχισμένες ντουλάπες και κλιματιστικό, συμπληρώνουν την εικόνα. Ο πλοίαρχος σουίτα βρίσκεται στον πάνω όροφο και είναι πολύ γενναιόδωρη αναλογίες. Είναι όμορφα που ορίζονται και περιλαμβάνει ένα τεράστιο μπάνιο με καμπίνα ντους, χώρο μελέτης και με τα πόδια στην ντουλάπα και είναι εντελώς ιδιωτική από το υπόλοιπο του διαμερίσματος. De Waal δίσκου ή οι εθνικές οδοί είναι μέσα σε λίγα λεπτά και είστε σε κοντινή απόσταση από την πλατεία του Wembley και το Long Street.
Ένα ασφαλές στεγασμένο πάρκινγκ κόλπο και πρόσβαση σε μια κοινόχρηστη πισίνα και γυμναστήριο κάνει αυτό το διαμέρισμα είναι μια μεγάλη επιλογή για ένα επαγγελματικό ή ζευγάρι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Greenbay Trading
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB