Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Franschhoek, Western Cape, Νότιος Αφρική, 5 Reservoir West

Πώληση - Cod. 32641

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4 bedrooms
  • Όροφος: 400

Ιστορικό καλαίσθητο εξοχικό σπίτι, ένα μικρό κόσμημα ιδανικά τοποθετημένο στην καρδιά του Franschhoek, πρωτεύουσα του Cape Winelands. Μια εμπορική ιδιοκτησία δίπλα στον κεντρικό δρόμο με εξαιρετική ορατότητα. Το γειτονικό Le Quartier Francais της Συλλογής Leeu Το Tram Wine, Reubens, Φυλλώματα, La Petite Colombe, Le Bon Vivant, Tuk Tuk, Marigold και Woolworths απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια.

Αυτή η ιδιοκτησία που παράγει εισόδημα πρόσφατα ανακαινίστηκε και λειτουργεί επί του παρόντος ως επιχείρηση ενοικίασης διακοπών. Πολλά περιθώρια για τη διεύρυνση.

Η ιδιοκτησία χωρίζεται σήμερα σε 2 ξεχωριστές μονάδες. Το ισόγειο που βρίσκεται επί του παρόντος στον ιδιοκτήτη, προσφέρει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και μικρή κουζίνα. Η ανεξάρτητη είσοδος του τελευταίου ορόφου διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης. Διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι με εκπληκτική θέα. Πωλούνται λόγω ιδιοκτήτη που επιθυμεί να αποσυρθεί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB