Πώληση Αγροικία, pretoria, Gauteng, Νότιος Αφρική, Dinokeng Game Reserve

Πώληση - Cod. 39880

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 177000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 2500

Μια ευκαιρία μια φορά σε μια ζωή να κατέχει ένα κομμάτι παράδεισο μέσα στο απόθεμα παιχνιδιού Dinokeng. Το Dinokeng είναι ένα μεγάλο αποθεματικό θηραμάτων 5 (Λιοντάρι, Rhino, Elephant, Buffalo, Leopard) που βρίσκεται στο Hammanskraal της Νότιας Αφρικής, 90χλμ. Από το O.R. Tambo διεθνές αεροδρόμιο.

Αυτό το καλά εδραιωμένο κατάλυμα παιχνιδιών που βρίσκεται στο Dinokeng Big 5 Game Reserve μόνο μία ώρα από το O.R. Το Tambo διεθνές αεροδρόμιο προσφέρει 4 κλιματιζόμενα σαλέ, 6 κλιματιζόμενες πολυτελείς σκηνές με το δικό τους πάρκινγκ, εστιατόριο, μπαρ, 2 πισίνες, παιδική χαρά και κεντρική κατοικία με 5 υπνοδωμάτια, χώρος για γάμους για 220 άτομα το Lapa για 100 επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παρεκκλήσι για γάμους ή υπαίθριες λειτουργίες. Χώροι προσωπικού, ρούχα, δοχεία αποθήκευσης, δεξαμενές νερού, τρύπα, όλος ο εξοπλισμός, έπιπλα, εξοπλισμός εστίασης, διακόσμηση και πολλά άλλα συμπεριλαμβάνονται. Όλα αυτά βρίσκονται σε ένα αγρόκτημα 177 HA στο αποθεματικό του παιχνιδιού Dinokeng, όπου το Big 5 είναι ορατό, το αγρόκτημα βρίσκεται κοντά σε ένα φράγμα που προσελκύει πολλά πουλιά και άγρια ζώα. Όντας τόσο κοντά στην κεντρική διαδρομή αυτό είναι ιδανικό για γάμους, συνέδρια, ομαδικό ταξίδι ή μόλις ένα σαββατοκύριακο μακριά. Αυτή είναι η ευκαιρία μιας ζωής για να κατέχετε το δικό σας Game Lodge στην καρδιά του Dinokeng με τεράστιο δυναμικό εισοδήματος.

Λόγω αυτής της ιδιοκτησίας ήταν μέσα σε ένα αποθεματικό παιχνίδι δεν υπάρχουν απαιτήσεις γης ενάντια σε αυτό

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB