Πώληση Οικόπεδο, Dwarskersbos, Western Cape, Νότιος Αφρική, Dwarskersbos

Πώληση - Cod. 27037

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 650000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Οικόπεδο 65 στρεμμάτων της στην οποία μπορείτε να χτίσετε ένα οικιστικής ανάπτυξης για 739 ξεχωριστές ιδιότητες. Το προτεινόμενο σχέδιο και εγκριθεί από τις τοπικές αρχές, δεν είναι δεσμευτική, εντούτοις, περιλαμβάνει την κατασκευή 540 οικιστικών μονάδων, συμπεριλαμβανομένων 38 ενιαία παραλία. Επιπλέον, υπάρχουν ακόμη 199 παρτίδες για την κατασκευή οικιστικών μονάδων για τους ηλικιωμένους. Το ακίνητο βρίσκεται στο Dwarskersbos στη δυτική ακτή της Νότιας Αφρικής, περίπου 170 χιλιόμετρα βόρεια του Cape Town. Αυτό το θέρετρο είναι πολύ ήσυχο, χωρίς τα προβλήματα της εγκληματικότητας, είναι κοντά σε Velddrif, μια πόλη αναφοράς για την περιοχή με ένα σούπερ μάρκετ, γραφεία, βενζινάδικο, μαρίνα και γήπεδο γκολφ. Επίσης, περίπου 40 χλμ εκεί
που βρίσκεται Vredenburg, πρωτεύουσα της Δυτικής Ακτής με τα εμπορικά κέντρα, τράπεζες, αντιπροσωπείες, γραφεία κλπ κυβέρνηση Υπάρχουν κάποιες πτυχές που δεν είναι αδιάφοροι για να εξετάσει:
· Αυτό το έδαφος για την υποδιαίρεση είναι η μοναδική παραλία που είναι ακόμα διαθέσιμες στη Δυτική Ακτή, χρειάστηκαν οκτώ χρόνια για να μετατρέψει τη σκοπούμενη χρήση
· Στην πρόταση υποδιαιρέσεως είναι η δυνατότητα κατασκευής μονάδων το παραλιακό 50 μέτρα από την παραλία, με τους νέους κανονισμούς το όριο μετατοπίζεται σε 100 mt.
· Ομορφιά του τόπου και τη φύση που τον περιβάλλει.
· Δεν απέχει πολύ από Vredemburg Saldanha είναι ένα στρατηγικό λιμάνι για τη Νότια Αφρική, όπου πρόκειται να προβεί σε παρεμβάσεις που θα οδηγήσουν σε σημαντική επέκταση αναπόφευκτη οικονομική ανάπτυξη.
· Η αγορά ακινήτων έχει αυξηθεί ελαφρά, αλλά είναι σήμερα στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών.
· Η συναλλαγματική ισοτιμία Ευρώ Ραντ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, σε επίπεδα που ποτέ δεν άγγιξε πριν.
· Χαράξει και την κατασκευή μονάδων να τα πωλούν σε πελάτες στην Ευρώπη μπορεί να κάνει για να πραγματοποιήσει ένα καλό κέρδος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Greenbay Trading
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB