Ενοικίαση Μονοκατοικία, Johannesburg, Gauteng, Νότιος Αφρική, 18 Walton Avenue Auckland Park / Melville

Ενοικίαση - Cod. 29831

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10+
  • Όροφος: ?

το φως και ηλιόλουστη σπίτι σε έναν πανέμορφο ήσυχο δρόμο, με ασφάλεια στο δρόμο όλο το 24ωρο.
Ένα πρωτότυπο αγροικία της περιοχής, αυτό το σπίτι έχει ξύλινα πατώματα και ταβάνια πιέζεται κάτω, και ένα ογκώδες αχυρένια στέγη πάνω από το ένα στον επάνω όροφο σαλόνι, υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το σπίτι μπορεί να τοποθετηθεί ως σας ταιριάζει, αλλά ουσιαστικά έχει 5 υπνοδωμάτια? ένα άνοιγμα μελέτη στον πίσω κήπο? δύο περιοχές κουζίνα, ένα εκ των οποίων ανοίγει στο μπροστινό κήπο? 3 μπάνια (το ένα en-suite)? περιοχές 2 καθιστικό / τραπεζαρία? μια γωνιά εισόδου-cum-πρωινό? ένα ξεχωριστό πλυντήριο? μικρό εξοχικό σπίτι? αποθηκευτικό χώρο και απομακρυσμένες στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα. Ο κήπος τυλίγει γύρω από το σπίτι με πισίνα, και περικλείεται μέσα σε ένα υψηλό, πυκνή αντιστάθμισης που παρέχει ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Όλο το σπίτι έχει πρόσφατα ξαναβαφτούν, ανακαινισμένο και εκ νέου αχυρένιες. Είναι συνδεδεμένο με την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο Egoli, τόσο με ηλεκτρικό και φυσικό αέριο θερμοπίδακες.
Αυτή η γειτονιά είναι ήσυχη και καθιέρωσε, ο δρόμος που εξασφαλίζονται με 24-ωρη ιδιωτικούς φρουρούς. Είναι κοντά σε όλες τις ανέσεις, αλλά απομονωμένη. Ένα ιδανικό μέρος για να αναθρέψει τα παιδιά, να γράψει αυτό το βιβλίο, κάνει τέχνη, ανακατεύομαι στον κήπο ...
Σήκωσα την κόρη μου εδώ, και είναι με μεγάλη απροθυμία μετακόμισα μακριά. Ψάχνω για μια υπεύθυνη, "παλιάς σχολής" οι άνθρωποι να ζουν εδώ? οι άνθρωποι έτοιμοι να νοιάζονται για το σπίτι, τον κήπο και την πισίνα, και να ζήσουν ειρηνικά μέσα στην κοινότητα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB