Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Stellenbosch, Western Cape, Νότιος Αφρική, stellenbosch

Πώληση - Cod. 27656

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 620000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Κατάσταση κτηρίου: Discreet

Το 6 δίριχτη πατρικό της ιστορικής αυτής ημερομηνίες αγρόκτημα κρασιού πίσω στο 1785 και το 60 HEC περίεργο είναι όλα φυτεύονται σε αμπέλι, όλα κάτω από στάγδην άρδευσης & καταιωνιστήρων, αυτή η βιώσιμη εκμετάλλευση κρασί έχει στην οικογένεια για πάνω από 200 χρόνια και προσφέρεται προς πώληση σε ένα άξιο θεματοφύλακα.

Ποικιλίες είναι ποικίλες και παράγει 460 τόνους σταφύλια που παρέχεται στον Bottelary Οινοποιείο όπου ο ιδιοκτήτης είναι μέτοχος.
Υπάρχουν 4 τίτλοι ιδιοκτησίας και ένα φράγμα, από τα οποία αρδεύονται όλα τα αμπέλια? Theewaterskloof προμηθεύει 3 HEC του νερού. εξοχικό σπίτι ενός διευθυντή είναι μισθωμένο και υπάρχουν 12 εργαζόμενοι εξοχικών σπιτιών, από τα οποία κατοικούνται 6. Αυτές οι εξοχικές κατοικίες, όταν ανακαινίστηκε και αναστηλώθηκε, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα συνδυασμένο εισόδημα από ενοίκια άνω των R50 000pm. Ως πακέτο, αυτό το αγρόκτημα κρασιού είναι βιώσιμη και αειφόρος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Greenbay Trading
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB