Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Cape Town, Western Cape, Νότιος Αφρική, Century City

Πώληση - Cod. 26912

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9

Κολοσσαίο Προεδρική Σουίτα, ένα διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στο Century City, Κέιπ Τάουν

Κοστολογείται στα 900 R 3 000 - Εγγυημένες 8% ελάχιστη απόδοση από μίσθωση ετησίως για τα πρώτα 2 έτη. Τιμή αγοράς περιλαμβάνει ΦΠΑ 0%. Δεν καταβάλλεται φόρος μεταβίβασης. Ιδιοκτησία σας δίνει πρόσβαση στη συλλογή της RCI θέρετρα παγκοσμίως. Δεν εισφορές και τέλη ή φόρους που καταβάλλονται για τα πρώτα 2 χρόνια. Περιλαμβάνει 28 δωρεάν διανυκτερεύσεις ετησίως (διανυκτερεύσεις μπορούν να ανταλλάσσονται σε μια επιλογή από ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο). Πλήρως διαχείριση και συντήρηση. Ταλαιπωρία ελεύθερη ιδιοκτησία ακινήτων στα καλύτερά της!

3 superior δωμάτια και 3 κομψά μπάνια (το ένα υπνοδωμάτιο σουίτα μπορεί να κλειδωθεί μακριά για να δημιουργήσετε ένα υπνοδωμάτιο σουίτα Executive και 2 υπνοδωμάτια προεδρική σουίτα). Πολυτελώς εξοπλισμένο και πλήρως επιπλωμένο εσωτερικούς χώρους. Εκπληκτική θέα του Table Mountain με φόντο στον ορίζοντα της πόλης. Πλήρης υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες από τη στιγμή της άφιξης μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης το ξενοδοχείο. Μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης & Waterfront Κέιπ Τάουν.

Υπηρεσίες Ξενοδοχείου:

WiFi internet. Ασφαλής στεγασμένο πάρκινγκ. Πλήρως κλιματιζόμενο θέρμανση και ψύξη. Υπηρεσία αχθοφόρου. Πρόσβαση ελεγχόμενη είσοδο και την έξοδο. CCTV κάμερες και 24 ώρες την ασφάλεια. 24 ώρες υποδοχή, υπηρεσία θυρωρού και υπηρεσία δωματίου. 20 θέσεων αίθουσα του σκάφους. State-of-the-art ήχο-δωμάτιο. Κινέζικα στούντιο μασάζ. CinCin in-house εξαιρετικό εστιατόριο. Κομψό κοκτέιλ μπαρ.

Το Κολοσσαίο Luxury Hotel βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο Century City, ένα επιβλητικό 250 στρεμμάτων που ενσωματώνει πολλών δισεκατομμυρίων ραντ γραφείων, κατοικιών, καταστημάτων και εξελίξεις αναψυχής σε ένα ασφαλές, διαμορφωμένο περιβάλλον. Century City είναι το εταιρικό σπίτι σε πολλά από τα κορυφαία εταιρείες blue chip της Νότιας Αφρικής και Canal Walk (το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αφρικής), σε βολική τοποθεσία δίπλα στον αυτοκινητόδρομο Ν1.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Greenbay Trading
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB